مقاله طراحي كنترل كننده لغزشي براي موتور پله اي مغناطيس دائم
چکیده: موتور پله اي مغناطيس دائم در سيستم هاي با دقت بالا كه تحت تاثير عدم قابليت اطمينان پارامتر ها، اغتشاش خارج و اشباع كنترل مي باشند، بكار مي رود. كنترل مود لغزشي معمولي( normal sliding mode ) روش سيستم مركزي ، ( system center ) و لغزش ديناميك متعدد( dynamic sliding manifolds ) براي طراحي كنترل كننده هاي موقعيت دقيق براي يك موتور پله اي مغناطيس دائم بكار مي روند. روش لايه هاي مرزي براي حذف پديدهchattering بكار گرفته شده است. سيستم مطلوب ما با طراحي كنترل كننده مود لغزشي( sliding mode ) بر اساس شبيه سازي كامپيوتري كنترل مي شود.
...
پروژه ارشد کاربرد نانو ذرات روی در رنگ های زینک ریچ
کاربرد نانو ذرات روی در رنگ های زینک ریچ بهبود خواص الکتروشیمیایی رنگ های غنی از روی با افزودن نانوذرات روی
چکیده: بررسی تاثیر نانوذرات روی بر خواص رنگ های غنی از روی با استفاده از SEM. انگیزه انجام آن بدست آوردن اتصال الکتریکی اضافی بین میکروذرات کروی روی باهم و سطح زیرآیند است. در رنگ های استاندارد میزان 92 درصد وزنی روی وجود دارد. نمونه ها با غلظت های مختلف 0 و 5 و 10 و 40 درصد از نانوذرات آزمایش شدند. افزودن 5 الی 10 درصد نانوذرات خاصیت گالوانیکی پوشش را در مقایسه با پوشش غنی از روی استاندارد افزایش می دهد.
...
مقاله طراحی یک مدار دومینوی مقاوم در مقابل نشتی در فن آوری های زیر میکرون
چکیده: کاهش ولتاژ آستانه به همراه مقیاس بندی ولتاژ تغذیه، سرعت را زیاد می کند، در حالی که مصرف توان دینامیکی را در هر نسل جدید تکنولوژی مدارهای مجتمع، در سطح قابل قبولی قرار می دهد، مقیاس بندی ولتاژ آستانه در هر صورت، امنیت نویز گیت های منطقی را خراب می کند اساساً این امر به خاطر ولتاژ آستانه پایین است که به صورت نمایی، جریان نشتی در فن آوری های مقیاس بندی شده افزایش می دهد.
...
مقاله پيشبيني ولتاژ شكست ديود نوري بهمني با استفاده از شبكه عصبي
چکیده: سیستم انتقال نوری از سه بخش اصلی فرستنده, خط انتقال (فیبرنوری) و گیرنده تشکیل شده است. اولین جزء این گیرنده, آشکارساز نوری است. آشکارساز، تغییرات توان نوری تابیده شده به آن را پس از دریافت, به تغییرات جریان الکتریکی متناظر با آن تبدیل میکند. با توجه به این موضوع که آشکارساز نوری اولین بخش از گیرنده نوری است کارکرد این افزاره بطور مستقیم بر دریافت اطلاعات نوری فرستاده شده موثر است. واضح است که شبیهسازی و تحلیل این افزاره نقش مهمی در شبیهسازی کل گیرنده نوری دارد.
...
مقاله سنسور گاز مادون قرمز
چکیده : سنسور گاز مادون قرمز با تولید امواج مادون قرمز وتشعشع آن در محدوده ای مشخص می تواند گاز معین شده را تشخیص دهد . امواج مادون قرمز در کانالی بنام سلول گازی در حال تابش هستند . هنگامی که گاز مورد نظر وارد این سلول گازی شد تحت تابش امواج مادون قرمز قرار می گیرد . این امواج با برخورد با گاز مورد نظر با طول موج معین ، جلوی تابش امواج مادون قرمز را می گیرد ومانع رسیدن امواج به قمست آشکارساز سنسور می شود . هرچه غلظت گاز زیاد باشد امواج مادون قرمز رسیده به آشکار ساز کمتر شده و باعث شناسایی گاز می شود .
...
بررسي تکنولوژي سيستمهاي نمايشگر OLEDs
چکیده: OLED مخفف کلمات (Organic Light Emitting Diode) است و به معنای دیودهای ارگانیکی پخش کننده نور می باشد. با تکنولوژی OLED به زودی شاهد خواهیم بود که صفحات نمایشی ساخته می شوند که با وجود ابعاد بسیار بزرگ، نازک و سبک هستند و مهم ترین ویژگی آنها مصرف بسیار پایین انرژی است. یکی از دلایل کاهش مصرف انرژی در این صفحات حذف نور پس زمینه است. بیشتر انرژی مصرفی در تلویزیون های LCD در جهت تولید و پخش نور پس زمینه مصرف می شود و در مورد شارژ باتری تلفن های همراه نیز این مسئله صادق است. با حذف نور پس زمینه انرژی مصرفی تا حد زیادی تقلیل می یابد. صفحات OLED داری روشنی و وضوح بالایی هستند زیرا لایه های مواد ارگانیک بسیار نازک است و هادی خوبی برای جریان برق می باشند. در ساخت این صفحات از چندین لایه بندی استفاده می شود، از طرفی صفحات OLED مانند صفحات LCD دارای شیشه محافظ نیستند و این خود باعث میشود تا جذب نورهایی که در LCD صورت می گیرد در OLED وجود نداشته باشد و نور بدون واسطه به چشم بیننده برسد. در این مقاله در مورد چگونگی پیدایش این فناوری ، کاربردها OLED، و مزیت ها ،معایب آن ها بحث می کنیم...
...
مقاله سنجش شبکه نیرو
چکیده: سنجش دقیق ولتاژ، جریان یا دیگر پارامترهای شبکه ی نیرو پیش نیازی برای هر شکلی از کنترل میباشد که از کنترل اتوماتیک حلقه ی بسته تا ثبت دادهها برای اهداف آمار میتواند متغیر میباشد . اندازه گیری و سنجش این پارامترها میتواند به طرق مختلف صورت گیرد که شامل استفاده از ابزارها ی مستقیم خوان و نیز مبدلهای سنجش الکتریکی میباشد. مبدلها خروجی آنالوگ D.C دقیقی را تولید میکنند – که معمولا یک جریان است- که با پارامترهای اندازه گیری شده مرتبط میباشد (مولفه ی مورد اندازه گیری)آنها ایزولاسیون الکتریکی را بوسیله ی ترانسفورماتورها فراهم میکنند که گاها به عنوان ابزولاسیون گالوانیکی بین ورودی و خروجی بکار برده میشوند.این مسئله ابتداء یک مشخصه ی ایمنی محسوب میشود ولی همچنین به این معنی است که سیم کشی از ترمینالهای خروجی و هر دستگاه در یافت کننده میتواند سیک وزن و دارای مشخصات عایق کاری کمیباشد مزیتهای ابزارهای اندازه گیری گسسته در زیر ارائه گردیده است.
سرفصل :
...
مقاله نیمه رساناها
مقاله نیمه رساناها، نیمرسانا ماده ای است که مقاومت ویژه آن خیلی کمتر از مقاومت ویژه عایق و در عین حال خیلی بیشتر از مقاومت ویژه رساناست، و مقاومت ویژه اش با افزایش دما کاستی میپذیرد. مثلا، مقاومت ویژه مس ۸-۱۰اهم – متر کوا رتز۱۰۱۲ اهم – متر، و مقاومت ویژه مواد نیمرسانای، یعنی سیلیسیم ۵/ . اهم- متر و از آن ژرمانیم ۲۳۰۰ اهم -متر در دمای c27 است. برای درک عملکرد نیمرساناها و ابزار نیمرسانا، قدری آشنایی با مفاهیم اساسی ساختار اتمیماده ضروری است.
دیود نیمرسانا وسیله ای است که در مقابل عبور جریان، در یک جهت مقاومت زیاد و در جهت دیگر مقاومت کمیبرو ز میدهد. دیود را به طور گستردهای و برای اهداف گوناگون در مدارهای الکترونیکی به کار میگیرند و اساساً شامل یک پیوند p-n است که از بلور سیلیسیوم و یا ژرمانیم تشکیل میشود. (شکل ب) نماد دیود نیمرسانا در شکل الف نموده شده است. جهتی که دیود در مقابل عبور جریان مخالفت کمیبروز میدهد با سر پیکان نشان داده شده است. دیود نیمر سانا نسبت به دیود گرما یونی از مزایای زیادی برخوردار است، این دیود به منبع گرم کن نیاز ندارد، بسیار کوچک تر و سبک تر است ، و قابلیت اطمینان بسیار بیشتری دارد. ژرمانیم یا سیلیسیمی که در ساخت دیود نیمرسانا به کار میرود باید ابتدا تا رسیدن به غلظت نا خالصی کمتر از یک جزء در ۱۰ ۱۰ جزء پالوده شود. سپس اتمهای ناخالصی مطلوب، بخشندهها یا پذیرندهها، به مقادیر مورد لزوم اضافه شده و ماده به شکل یک تک بلور ساخته میشود.
سرفصل :
...
تحقیق پیرامون تاریخچه و ساخت بمب اتمی
چکیده: هانری بکرل نخستین کسی بود که متوجه پرتودهی عجیب سنگ معدن اورانیم گردید. پس از آن در سال ۱۹۰۹ میلادی ارنست رادرفورد هسته اتم را کشف کرد. وی همچنین نشان داد که پرتوهای رادیواکتیو در میدان مغناطیسی به سه دسته تقیسیم میشوند (پرتوهای آلفا ، بتا و گاما). بعدها دانشمندان دریافتند که منشا این پرتوها درون هسته اتم اورانیم میباشد.
در سال ۱۹۳۸ با انجام آزمایشاتی توسط دو دانشمند آلمانی به نامهای اتوهان و فریتس شتر اسمن ، فیزیک هستهای به مرحله تازهای پای نهاد. این فیزیکدانان با بمباران هسته اتم اورانیم بوسیله نوترونها به عناصر رادیواکتیوی دست یافتند که جرم اتمیکوچکتری نسبت به اورانیم داشت.
برای توصیف علت ایجاد این عناصر لیزه میتنر و اتو فریش پدیده شکافت هسته را در اورانیم تو ضیح دادند و در اینجا بود که ناقوس شوم اختراع بمب اتمیبه صدا در آمد. هر فروپاشی هسته اورانیم میتواند تا ۲۰۰ مگا ولت انرژی آزاد کند. بدیهی است که اگر هستههای بیشتری فرو پاشیده میشد انرژی فراوانی حاصل میگردید. بعدها فیزیکدانان دیگری نیز در این محدوده به تحقیق پرداختند. یکی از آنان انریکو فرمیبود که بخاطر تحقیقاتش در سال ۱۹۳۸ موفق به دریافت جایزه نوبل گردید.
در سال ۱۹۳۹ یعنی قبل از شروع جنگ جهانی دوم در بین فیزیکدانان این بیم وجود داشت که آلمانیها به کمک فیزیکدانان نابغهای مانندهایزنبرگ و دستیارانش میتوانند با استفاده از دانش شکافت هستهای بمب اتمی بسازند. به همین دلیل از آلبرت انیشتین خواستند که نامهای به فرانکلین روزولت رئیس جمهور وقت آمریکا بنویسد. در آن نامه تاریخی از امکان ساخت بمبی صحبت شد که هرگزهایزنبرگ آن را نساخت.
...
مقاله تاثیر حمل و نقل عمومیدر کاهش مصرف سوخت
چکیده: مهم ترین مشکل موجود در بخش حمل و نقل و ترافیک کلانشهرها، خصوصاً تهران، عدم وجود یک سیستم منسجم حمل و نقل همگانی است. رشد بررسی حمل و نقل عمومی در جهت بهبود وضعیت آن باعث دستیابی به راهکارهای اجرایی با در نظر گرفتن تحلیل های اقتصادی - اجتماعی در کلانشهرها و همچنین اهداف دیگری نظیر کاهش زمان سفر و کاهش مصرف سوخت خواهد شد. مهم ترین مشکل موجود در بخش حمل و نقل و ترافیک کلانشهرها، خصوصاً تهران، عدم وجود یک سیستم منسجم حمل و نقل همگانی است. رشد و تقویت حمل و نقل همگانی و مدیریت تقاضای سفر در راستای سیاستگذاری افزایش تعداد سفرها با این سیستم در کلانشهری مانند تهران، مهم ترین راهکار جهت بهبود تردد و کاهش تراکم و نهایتاً کاهش مصرف سوخت است.
...
مقاله مفاهیم بنیادی معماری ایران و معماری اسلامی
چکیده: ایران در مرز میانه گرایشهای شدید مذهبی و باورهای تاریخی و فرهنگی و آیینی از یک سوء و مختصات نظم پذیری وبریدن از هستی شناسی به شیوه کهن و روی آوری به معرفت شناسی ( epistemology ) از طریق عقل محوری خود بنیان ابزار ساز جهان مدرن از سویی دیگر ؛قرار گرفته است که در آن حتی بازگشت مجدد به اسطورها و مناسک آیینی از دیدگاه عقلی و کاربردی صورت میگیرد و از ابعاد ایمانی و اعتقادی تهی است .
سرفصل :
...
مقاله درباره مجتمعهای مسکونی در ایران
در این مقاله به بررسی۳ مجتمع مسکونی در سطح شهر مشهد میپردازیم که انتخاب این مجتمعها به علت شباهت در فرم بافت بلوکها و تعداد واحدها میباشد.
۱- مجتمع مسکونی ۵۱۲ دستگاه
۲ – مجتمع مسکونی غدیر
۳- مجتمع مسکونی ولی عصر
مجتمع مسکونی ۵۱۲ دستگاه به لحاظ تعداد طبقات و تعداد واحدها در هر طبقه و افراد بلوکها میتواند کمک خوبی برای پروژه طراحی باشد. یکی از محدود مجتمعهایی است که مشارکت ساکنین در بهبود شرایط زیست محیطی بصورتی قوی و مثبت تاثیر گذار بوده است. همچنین در این مجتمع میزان تغییرات ایجاد شده در واحد مسکونی و محیط اطراف در جهت انطباق با شرایط زیستی خانوار ، نمود چشمگیری مییابد و از این جهت نیز میتواند مورد بررسی و تحلیل واقع شود. این مجتمعیکی از محدود مجتمعهایی است که در زمینه مشارکت و ارتباط اجتماعی ساکنین به لحاظ بافت همگن ان خصوصا در ابتدای شکلگیری میتواند مورد بحث قرار گیرد . چرا که در آغاز سکونت افراد در این مجموعه فضاهای باز فاقد درختان سبز و بافت گیاهی بود. ( دلیل این امر عدم قبول مسئولیت از سوی سازمان پارکها و فضای سبز در جهت ایجاد حفظ و نگهداری فضای سبز مجتمع ۵۱۲ دستگاه میباشد ) درحالیکه همین سازمان در زمان مسئولیت فضای سبز مجتمع ۶۰۰دستگاه را که در مجاورت این مجموعه قرار داردعهدهدار بوده و بخوبی از عهده انجام این امر بر میآید.
سرفصل :
...
مقاله تاریخچه موزه و موزه داری در ایران و جهان
چکیده: بی شک وجود موزه به عنوان یک نهاد فرهنگی در اجتماع بسیار ضروری است فرهنگ هر جامعه یک مفهوم کلی است و تمامیارزشها و یافتههای معنوی مردمان آن جامعه را در بر میگیرد. پس فرهنگ. میراث هر قومیاست که از پیشینیان بر گرفته شده و در آن تغییراتی داده شده و به نسلهای بعد انتقال یافته است. فرهنگها و تمدنها مانند انسان سه مرحله تکامل دارند : زاده میشوند، کودکی و نوجوانی دارند. کمال مییابند و به پیری میرسند و بالاخره از میان میروند. خاصیت فرهنگها و تمدنهای پویا و لازم میبیند از فرهنگهای دیگر میگیرد و آنچه را زائد میداند فرو مینهد و دور میریزد.
نقش حیاتی موزهها در جوامع بشری نقشی بدیع، ماندگار و مروج ناب ترین پدیدههای فرهنگی است. موزهها از معدود مراکز حافظ یادگاران نسل گذشته و در حقیقت فرزندان هنر و تاریخ هستند. هر یک از این اشیا در عین بی زبانی به هزار زبان سخن میگویند زیرا اسناد معتبری از هنر، فرهنگ و تاریخ را ارایه میدهند. موزه کلمه ای یونانی است که از ” موزه یون ” به معنای مجلس فرشتگان الهام گرفته است. به طور کلی موزه به مجموعه ای از آثار و اشیایی اتلاق میشود که در محل یا عمارتی نگه داری و در معرض نمایش گذاشته شوند.
روزنامه شرف موزه را اینگونه تعریف میکند : ” موزه به اصطلاح اهالی فرنگ عبارت است از مکان یا محلی که مخزن آثار قدیمه و اشیای بدیعه و نقایس و مستظرفات دنیاست و از هر تحفه و یادگاری که در آن مخزون و موضوع است اهل علم و اطلاع، کسب فایدتی و کشف سری مینمایند و از احوال و اوضاع هر زمان و صنایع و حرف آن و رسوم و آداب معموله آن ایام و عواطف انام با خبر میگردند. میتوان گفت که موزه مقیاس شعور و میزان عقول و درجه افهام، اصناف و مرآت ادراک سلاسل است. مشکلات لاینحل در اینجا حل میشود و بر معلومات تاریخی شهود اقامه مینماید.
...
مقاله رابطه حسابداری و بانکداری
در اين پروژه كه پيش روي شما عزيزان مي باشد سعي گرديده است مباحثي هر چند مختصردر خصوص پيدايش حرفه حسابداري و تاريخچه تاسيس بانكهاي ايراني وحسابداري بانكي،بحث و با خدمات و تسهيلاتي كه به مشتريان اراعه مي گردد آشنا شويم .
چکیده: حسابداری یک سیستم است که در آن فرایند جمع آوری، طبقه بندی، ثبت، خلاصه کردن اطلاعات و تهیه گزارش های مالی و صورتهای حسابداری در شکل ها و مدل های خاص انجام میگیرد تا افراد ذینفع درون سازمانی مثل مدیران و یا برون سازمانی مثل بانکها، دولت و ... بتوانند از این اطلاعات استفاده کنند. حسابداری به عنوان یک نظام پردازش اطلاعات، دادههای خام مالی را دریافت نموده آنها را به نظم در میآورد. محصول نهایی نظام حسابداری گزارش ها و صورت های مالی است که مبنای تصمیم گیری اشخاص ذینفع (مدیران، سرمایه گذاران، دولت و...) قرار میگیرد.
فهرست:
...
چکیده: احتمالا نخستین ماشین بادی توسط ایرانیان باستان ساخته شده است و یونانیان برای خرد کردن دانهها و مصریها ، رومیها و چینیها برای قایقرانی و آبیاری از انرژی باد استفاده کردهاند. بعدها استفاده از توربینهای بادی با محور قائم سراسر کشورهای اسلامی معمول شده و سپس دستگاههای بادی با محور قائم با میلههای چوبی توسعه یافت و امروزه نیز ممکن است در برخی از کشورهای خاورمیانه چنین دستگاههایی یافت شوند.
در قرن 13 این نوع توربینها توسط سربازان صلیبی به اروپا برده شد و هلندیها فعالیت زیادی در توسعه دستگاههای بادی مبذول داشتند، بطوری که در اواسط قرن نوزدهم در حدود 9 هزاز ماشین بادی به منظورهای گوناگون مورد استفاده قرار میگرفته است. در زمان انقلاب صنعتی در اروپا استقاده از ماشینهای بادی رو به کاهش گذاشت. استفاده از انرژی باد در ایالات متحده از سال 1854 شروع شد. این ماشینها بیشتر برای بالا کشیدن آب از چاههای آب و بعدها برای تولید الکتریسیتهاستفاده شد. بزرگترین ماشین بادی در زمان جنگ جهانی دوم توسط آمریکائیها ساخته شد. شوروی سابق در سال 1931 ماشینی بادی با محور افقی بکار انداختند که انتظار میرفت 100 کیلو وات برق به شبکه بدهد. ارتفاع برج 23 متر و قطر پرهها 30.5 متر بود.
...
مقاله بنا ها و سازه های تاریخی
این فایل مقاله ای درباره بنا ها و سازه های تاریخی است و در باره ی تعدادی از آثار تاریخی در ایران و نحوه ی پیدایش آنها و موقعیت و قدمتشان و دیگر اطلاعات میباشد و به صورت فایل word برای شما آماده شده است.
چکیده: يكي از بناهاي مهم دوره صفويه در قزوين «حياط نادري» با عمارت ها و باغ هاي بسيار زيبا بوده است. اين مجموعه هفت در داشته است كه يكي از آن ها را عالي قاپو مي ناميدند. از درهاي آن جز در عالي قاپو، اثري باقي نمانده است.
اين بنا درگاه بلندي دارد كه به خيابان شهداي قزوين مشرف است. اين در به هشتي بزرگي متصل است و در داخل، در دو طرف آن دو اتاق وجود دارد كه جايگاه دربانان بوده است. راهرو طبقه دوم بنا نيز از همين اتاق ها مي گذشته است. در سمت غرب اين در، سه اتاق طولاني پهلوي هم در اتاق ها در دوره قاجاريه به قرائت خانه و ديگري به چاي خانه و ديگري به چاي خانه تبديل شد...
...
چکیده: استرس يك عامل شناخته شده براي ابتلا به افسردگي است و همچنين ميتواند بر روي سلامت جسمي شما تاثير بگذارد. استرس، فشاری است که در اثر تغییرات ایجاد شده در محیط به بدن تحمیل می شود. بعضی از استرس¬ها مفید هستند، اما وقتی از کنترل خارج شوند، بدن به طرق مختلف از آنها رنج می¬برد. استرس در زندگی روزمره، امری عادی است و گاه میتواند نتایج مثبتی داشته باشد؛ اما هنگامی که جنبه مرضی پیدا کند و بصورت نگرانی و اضطراب دائم درآید و افکار و اعمال انسان را تحت تأثیر قرار دهد، میتواند خطرناک باشد. میزان اضطراب در افراد گوناگون، متفاوت است. ممکن است موقعیتی که برای فردی بسیار نگران کننده است برای دیگری اصلا استرس زا نباشد و بالعکس. مثال بارز این مسأله، سخنرانی در میان جمع است که در برخی افراد نگرانی زیادی ایجاد میکند، در صورتیکه برای برخی دیگر امری بسیار عادی تلقی میشود. بنابراین بهترین راه برای غلبه بر استرس پیدا کردن راه حل و تکنیکی متناسب با شخصیت فرد میباشد. در اين مقاله به تشريح كامل علائم بروز استرس، بررسي عوامل استرس زا در محيط، ارائه 26 راهکار علمي و روانشناختي جهت کاهش و كنترل استرس، معرفي مواد غذايي محرك و تشديد كننده استرس، معرفي مواد غذايي آرامش بخش و كاهش دهنده استرس و اضطراب پرداخته شده است...
...
مقاله درباره فرآیند های امنیت اطلاعات
چکیده: ظاهرا در زمان سنجش خطر میزان پرسشها بسیار بیش از پاسخهاست اگر بتوان این خطرها را بر حسب ارزش مالی تعیین کرد این فرآیند بسیار ساده تر خواهد بود اما واقعیت چیز دیگری و اینکار عملا ممکن نیست بنابراین باید از اطلاعات موجود در جهت سنجش خطر بهره جست برای هر خطر خلاصه ای از بهترین ، بدترین و محکمترین وضعیت تهیه کنید سپس برای هر معیار خطر (پول،زمان،منابع،شهرت و زیان تجاری) میزان آسیب هر وضعیت را مشخص کنید شرح کار خود را بر اساس این معیارها تنظیم کنید
فهرست :
...
مقاله درباره gps و تلفن
چکیده: اختراع تلفن نيز مانند هر اختراع مهم ديگر مبتنی بر کوششها و تجربيات گذشتگان و نتيجه رسيدن پيشرفتهای علمی و فنی به مرحلهای معين بود. به اصطلاح بعضی از مورخان تاريخ علوم، تلفن نيز دارای نياکان و اجدادی است. يکی از اين پدران يا اجداد، لوله صوتی ; گوتی Gauthey است که در سال 1782 اختراع شد و صوت را تا فاصله هشتصد متری انتقال میداد. جد ديگر تلفن هوک بوده است که با نخ کار میکرد. اما تلفن در شکل تکامل يافتهاش به وسيله الکساندر گراهام بل Graham Bell آمريکايی (1847-1922) اختراع شد. تلفن فرستادن پيام و دريافت آن را بدون آن که نياز به جدولی مانند الفبای مورس باشد ممکن ساخت.
فهرست:
مقاله ای کاملا مناسب جهت ارائه دانشجویی
...
مقاله درباره امضا الکترونیکی
فهرست:
...